Aljosha

Namn: S*Lubov Sibiri Aljosha Tussov
EMS: SIB ns
Född: 2021-05-26
Status: fertil
Blodgrupp:
Colourpoint:
Dilution:
Hälsotester:
HCM:
PKD:
FIV:
FeLV:
Kullar:

Stamtavla

Aljosha bor hos Fodervärd i Sundsvall. Fodervärd beskriver honom som en snäll och social kille, som varvar mellan bus och mys. Han har en grym look och det ska bli så spännande att se hur han utvecklar sig. Planen är att han och Heidi ska få en kull och han kommer även finnas tillgänglig för några få utvalda honor. Så glad för denna smokekille!

Chili

Namn: SE*Zatash Zarah 
EMS: SIB f 09 24
Född: 2021-05-23
Status: fertil
Blodgrupp:
Colourpoint: ej bärare av Cs gen
Dilution:
Hälsotester:
HCM:
PKD:
FIV:
FeLV:
Kullar:
Stamtavla


Så glad för denna mysiga tjej. Hon är otroligt gosig, kommer och pussas, vill ligga nära, gärna över halsen och gosa in sig under hakan, en riktig knäkatt. Älskar vippor och springer iväg med hela vippan bärandes. Trygg och framåt och försöker charma in sig hos Heidi. En matglad tjej som äter allt som serveras. 

Heidi

Namn: S*Maollich's B BlackBerry Jam 
EMS: SIB f 22
Född: 2019-07-23
Status: Fertil hona
Blodgrupp: A (enligt MyCatDNA)
Colourpoint: ej bärare av Cs genen
Dilution: bärare
Hälsotester:
HCM: u.a 2020-09-23
PKD: negativt 2020-09-23
FIV: negativt 2020-09-23
FeLV: negativt 2020-09-23
Kullar: A-kullen, födda 2021-03-19
Stamtavla

Heidi är vår första sibiriska katt och vår drottning här hemma. Lugn och trygg men tycker om lek och bus emellanåt också. Hon är alltid där vi människor är, mycket tålig och står ut med lillhusses bus och oväsen. Hon är ingen riktig knäkatt men ligger alltid bredvid, bevakar lillhusses lek. Hon pratar mycket och berättar alltid med ett särskilt jam när hon ska "pudra näsan". Lättskött päls, hittills inga tovor, lätthanterlig vad gäller kloklippning, bortstning etc. Heidi har även lärt sig några tricks, och kan "high five" och snurra när hon får sitt favvogodis som belöning. En otroligt snäll och behaglig tjej. Heidi har fått sin första kull 2021-03-19. Hon är en supermamma! 

Tidigare katter

Ecco

Namn: S*Moonlight Shadow
EMS: SBI n
Levde: 2004-2017

Ecco var min allra första katt, en Helig Birma. Då jag önskade mig en katt under hela min uppväxt så kan man minst sagt säga att han var efterlängtad! Pga att jag alltid haft astma och allergier så blev det aldrig någon katt som barn, men då allergin blev lite lättare i vuxen ålder så besannades till slut min dröm, när jag som 19-åring flyttade hemifrån så var han redan tingad, det gick ändå hyfsat bra med allergin, men kunde känna av den i perioder vid förkylningar. Ecco är ihågkommen av många i min bekantskapskrets då han verkligen hade en speciell personlighet. Han var otroligt envis och visste vad han ville, och visare katt har jag aldrig träffat på. Då han verkligen älskade att vara ute, så fick han till slut flytta till några av mina närmaste vänner som bor i lungt område avsides från väg där han levde ett gott liv. Det allra bästa var att jag kunde fortsätta träffa honom ofta. Ecco kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta.