Kattungar väntas i oktober


SE*Zatash Zarah - Chili
har parats med SE*Asiris Noah - Jaxon. Förhoppningsvis väntar vi kattungar framåt mitten på oktober. Förutom att Jaxon är en riktig snygging så har han också ett helt fantastiskt temperament som Chili föll pladask för på direkten. Vi också! Båda föräldrar är sociala och mycket keliga.

Denna kombo kan ge flera möjliga färgutfall.
Hanar kan bli:
svartmönstrade, svartsilvermönstrade, rödmönstrade, rödsilvermönstrade, svart solid, röd solid, svartsmoke och rödsmoke.
Honor kan bli:
svartmönstrade, svartsilvermönstrade, svartsköldpaddmönstrade, svartsköldpaddsilvermönstrade, svart solid, svartsmoke och svartsköldpaddsmoke. 

2023-03-31

Sonica född 2023-03-20 på dygn 68, en blåsilvertabby hona. 
S*Maollich's B BlackBerry Jam (Heidi) & S*Lubov Sibiri Aljosha Tussov (Aljosha) har blivit föräldrar. Men det blev tyvärr även denna gång en dramatisk förlossning för Heidi. Historien upprepade sig med en dödfödd unge hemma och ett värkarbete som stannade av, så även denna gång blev det ett akutsnitt. En klarade sig av totalt tre. En blåtabby hona, som fick en tuff start på livet, föddes livlös men veterinär fick liv i henne efter 30 min. Födelsevikt på 69 gram. Vi blev förvarnade att hon var mycket svag och kanske inte skulle klara sig. Vi har gick i skift hela första veckan och stödmatade och fick se till att hålla Heidi lugn efter operation. Första dygnen var mycket kritiska för lilla Sonica, låg svag och livlös när hon var ett dygn gammal, men vi vägrade ge upp hoppet, vi har kämpat dygnet runt och nu blir hon allt starkare. Detta blir därför Heidis sista kull. 

 

2021-07-05
Ascot är nu tingad  

2021-07-05

Abbott har flyttat till sin nya familj i helgen. Vi önskar familjen stort lycka till ❤️

2021-06-04
Vid intresse för nån av dessa kattungar läs gärna igenom sidan ”köpinformation” och skriv ett så utförligt mail som möjligt. Vi är mycket måna om att hitta bästa tänkbara hem. 

S*Javanette’s Ascot af Alvin 12 veckor. 

Status: ledig, otroligt många som hört av sig men dragit sig ur, vi ber endast seriösa höra av sig om denna fina kille. En gosig kille, som älskar både mys o bus. Van med barn. Vid SERIÖST intresse skicka mail med ordentlig presentation! 

S*Javanette’s Ascot af Alvin 11 veckor. 

EMS: SIB a 24
Status: Ledig 
Personlighet: En mysig kille som gärna sover i famnen och busar med brorsan, älskar Mush och blötmat. En lugn goskille.  

S*Javanette’s Abbott af Alvin, 11 veckor

EMS: SIB d 09 24
Status: Tingad
Personlighet: En tuff och framåt kille med mycket spring i benen som vill utforska. Charmar alla 🧡

S*Javanette’s Ascot af Alvin, 8 veckor

Ems: SIB a 24
Status: Ledig
Presentation: En lugn mysig kille, som gärna sover i knät. Tycker självklart även om bus. Lite mer försiktig än sin bror men börjat tuffa till sig. 

S*Javanette’s Abbott af Alvin, 8 veckor

Ems: d 09 24
Status: Ledig
Presentation: En framåt, tuff kille. Matglad. Ger sig ut på äventyr. Vi tror Abbott skulle kunna trivas i en barnfamilj. 


Abbott & Ascot 5 veckor

S*Javanette’s Abbott af Alvin, SIB d 09 24, hane. 5 veckor. Under utvärdering. 
S*Javanette’s Ascot af Alvin, SIB a 24. Hane. 5 veckor, under utvärdering. 
2021-04-16. S*Javanette’s Ascot af Alvin 4 v. En lugn och mysig kille som tar allt i sin egen takt 💙
2021-04-16. S*Javanette’s Abbott af Alvin 4 v 🧡 En tuff orädd kille som är nyfiken i en strut. 

Kattungar födda 2021-03-19 

S*Javanette's första sibirkull är född, 2 hanar, en rödmönstrad med vitt och en blåmönstrad. 

Men vilken rivstart! Första ungen dödfödd hemma, vi åkte in för ultraljud när värkarbetet upphörde, där konstaterades svagt hjärtljud på en så det blev akutsnitt, 2 dödfödda och 2 levande där ungarna inte gick upp i vikt första 2 dygnen.  Sedan blev det även komplikationer med Heidi då hon fick feber, åkte in akut till djursjukhuset i Sundsvall, hon hade hög sänka, kalciumbrist och var även varm o slö. Men hon svarade bra på behandling och har piggnat på sig. Efter en dramatisk förlossning, många oroliga dygn och sömnlösa nätter så återhämtar sig nu lilla kattfamiljen och tvåbenta. Nu ökar bebisarna fint i vikt o börjar bli runda och goa. Vi är så lättade att det nu går åt rätt håll. Heidi är en supemamma 💖

Då det har varit fullt upp och vi har fått otroligt många intresseförfrågningar så har jag inte hunnit besvara alla. Vi tar tidigast emot besökare när kattungarna är runt 6 veckor. 

Välkomna att följa oss på Instagram under namnet ”javanettes” för löpande bilder och info,